Home » Смештај Шапоњић на Увачком (Сјеничком) језеру » Смештај Шапоњић на Увачком (Сјеничком) језеру

Смештај Шапоњић на Увачком (Сјеничком) језеру

У селу Радијевићи, општина Нови Варош, налази се приватан смештај Шапоњић који располаже са 10 кревета и идеалном локацијом изнад Увачког језера на надморској висини већој од 1.000 метара.

Најам по кревету износи шест евра, па се за 60 евра може закупити цела кућа и уживати у предивној планинској клими, у гостопримству власника Велибора, посматрању белоглавог супа и других ретких животињских врста, у вожњи језером чамцем, у риболову, у обиласку планина и других знаменитости у окружењу.

До самог смештаја је потребно снаћи се локалним путевима, десетак километара од регионалног пута Нова Варош-Сјеница, али када се дође до смештаја, мало уложеног труда се многоструко исплати.

За контакт позовите Велибора Шапоњића на:

063284114

П.С. Фотографије ће бити унете

 

Tags: ,

10 Komentara na Смештај Шапоњић на Увачком (Сјеничком) језеру

  1. Sad ce pocnu mali oglasi ,zelje i pozdravi ?!

  2. Da li je ova kuća u tzv. Šaponjića zalivu i ako jeste da li je sa leve ili desne obale? Ili je preko brda?

  3. Nije ovo, Predraže, nikakav komentar, nego pitanje. Bio sam više puta na pecanju u Šaponjića zalivu i znam da postoje kućice sa leve i desne strane, pa pitam da li je to taj zaliv ili neki drugi.

  4. Kakva je fenomenalna prva slika!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>