NOVI SAD: Krizni štab dozvolio održavanje polјoprivrednog sajma

  • Novosadski sajam je dobio dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju priredbi, u terminu od 18. do 24. septembra, kada će biti održan 88. međunarodni polјoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije.

U odgovoru na Dopis Novosadskog sajma, navedeno je da je neophodno da se primene svi protokoli, poput onih na festivalu Exit, nedavno održanom u Novom Sadu, a to znači da će uslovi za izlagače i posetioce biti – digitalni zeleni sertifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom KOVID-u 19), negativan brzi antigenski ili PCR test.

NS Sajam

Međunarodni polјoprivredni sajam je klјučni događaj u oblasti agrobiznisa u ovom delu Evrope i mesto na kojem Ministarstvo polјoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i institucije Grada Novog Sada predstavlјaju subvencije za polјoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u agraru, proizvode i iskustva. Pored brojnih domaćih izlagača, dolazak su najavile i firme iz Češke koja je Zemlјa partner, Italije, Španije, Belorusije, Polјske, Holandije, Turske…, kao i zemalјa u okruženju.

                                                                                                             B. Gulan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *