ПОМОЋ ХО „СРБИ ЗА СРБЕ“ У РЕАЛИЗАЦИЈИ ПРОЈЕКТА „СОКАРА“ НА КИМ

Пројекат „Сокара“ осмишљен је тако да би се продуктивно искористило бројно и разноврсно воће које узгајамо на пољопривредним добрима под окриљем Епархије рашко-призренске. На тај начин бисмо воће искористили на прави начин а тиме бисмо створили и могућност запошљавања нових лица којима бисмо омогућили рад и самосталну бригу о породици, док бисмо тиме утицали и на побољшање наших преосталих пројеката уско везаних за овај.

Великодушна помоћ наших дародаваца је обезбедила набавку линије за прераду воћа, па је наша захвалност према овом подвигу заиста велика и неописива. Увек нам радо и у складу са могућностима помажу ови дивни људи, и то не само када је у питању рад кухиња већ и када су у питању социјално угрожене породице. Ово је један диван пример хуманитарства, па од срца желимо доброчинитељима да наставе истим ако не и бољим интезитетом.

Овај пројект је један од већих и исто тако значајних пројеката у нашем раду и његово остварење ће донети много користи и побољшања. Поносно и радосно можемо рећи да је ово још једна победа у низу коју уписујемо наспрам нагомиланих проблема који сузбијају наш рад и напредак.

Уз велику благодарност, жеља нам је да година пред нама донесе много благодати и још лепших прича које ћемо уз сарадњу са ХО „Срби за Србе“, надамо се, остварити.

 Хуманитарна организација Епархије рашко-призренске – Мајка девет Југовића – Народне кухиње на Косову и Метохији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *