PROMENE MIROSLAV MIŠKOVIĆ predsednik Upravnog odbora DELTA HOLDINGA, a Milka Vojvodić, viša potpredsednica za finansije i ekonomiju, postaje CEO

Фото: Делта холдинг

Od 1. juna na snagu stupa nova organizacija menadžmenta Delta  Holdinga po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom  rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor.  Miroslav Mišković, dosadašnji predsednik Delta Holdinga, ubuduće će obavljati funkciju  predsednika Upravnog odbora. Na novoj poziciji g. Mišković namerava da se povuče iz  operativnog upravljanja Kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmeri u tri oblasti koje  smatra krucijalnim za razvoj ne samo Delta Holdinga, već i društva u celini. Njegov fokus  biće usmeren na internacionalni razvoj Kompanije, na rad sa mladim ljudima u Kompaniji,  odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz  kompanijski projekat Naše selo. 

Poslovanje Delta Holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu (CEO) biti Milka Vojvodić,  dugogodišnji viši potpredsednik za ekonomiju i finansije. Članovi Izvršnog odbora biće  potpredsednici Kompanije i generalni direktori grupa-članica Delta Holdinga. 

Promene u godini jubileja

„U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promene u menadžmentu Delta  Holdinga“, izjavio je Miroslav Mišković. „Promene će doneti napredak jer Kompanija ima iskusan menadžment, koji je gradila tokom tri decenije. Mi imamo uspostavljen sistem, koji ne zavisi od jednog čoveka i to smo pokazali u najsloženijim situacijama. Nova  struktura menadžmenta je još jedan korak ka kompaniji 21. veka, a mi i dalje imamo istu  misiju – da stvaramo i razvijamo uspešne kompanije – ali kompanije koje će sve više biti  orijentisane na internet, kao što je i naš novi projekat Ananas.“ 

„Činjenica da postoji apsolutno poverenje u budući Izvršni odbor Delta Holdinga,  omogućava mi da se posvetim strateškim razmišljanjima, za koja sam uveren da su od  ključnog značaja za razvoj Kompanije, ali i za razvoj Srbiji u celini“.

Od nove organizacije Delta Holding očekuje da donese novi zamah razvoju Kompanije,  koja ove godine slavi 30 godina rada. Dosadašnji predsednik Kompanije dobija priliku da  svoje ogromno iskustvo usmeri u pravcu strategije i vizije razvoja, dok iskusni  menadžment okupljen u Izvršnom odboru pruža garanciju za nastavak dosadašnjeg  uspešnog operativnog poslovanja. 

Фото: Делта холдинг

Biografija Milke Vojvodić

Milka Vojvodić, novi CEO Delta Holdinga, završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. U  Kompaniji je od samog početka od 1991. godine. Radila je kao finansijski direktor,  pomoćnik generalnog direktora Delta M Grupe za ekonomske odnose, generalni  direktor Delta M, a već duži niz godina je viši potpredsednik Delta Holdinga za  ekonomiju i finansije. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *