Од штемајза до милиона долара

Богољуб Карић, породичан човек, визионар, градитељ, филантроп и архитекта новог светског економског пројекта, изнео је инспиративну причу о свом пословном успеху, коју је започео случајним наиласком на штемајз у једној продавници, што је пробудило сећања на важне животне лекције и низ невероватних околности. У основи успешног бизниса, како истиче господин Карић, налазе се оригиналне идеје, праве информације, али пре свега способност препознавања шанси и креирања стратегије.

Тако су четворица браће и сестра Карић остварили први у низу пословних успеха производњом алата и њиховим пласманом на тржишта широм бивше Југославије. Југословенске новине су тада написале чланак под насловом „Чудо у Пећи“, описујући како су Карићи од отпада, који су државне фабрике одбациле, успели да остваре приходе од више милиона долара.

Са подршком економских и финансијских експерата, попут председника Генекса Микија Савићевића и председника Фабрике амортизера из Приштине Максима Крџића, породица Карић је допунила своју производњу новим производима, штемајзима и секачима. Овако су Богoљуб, Сретен, Зоран, Драгомир и Оливера Карић и њихове породице почели да остварују милионске приходе од отпада који су државне компаније одбациле.

Период успеха обележило је огромно залагање, бројна путовања, састанци и стицање нових пријатељстава и пословних веза. Људи које су тада упознали били су инспирација и добра препорука за каснију експанзију породичног бизниса на глобалном нивоу.

Ова пословна прича породице Карић је више од успеха: она је сведочанство о снази породичне сарадње, визије и истрајности. Пут ка успеху није био лак – захтевао је године напорног рада, жртвовања и одлучности. Породица Карић верује да је управо њихова способност да препознају и искористе сваку прилику била кључна за њихов успех.

Богољуб Карић истиче да млади предузетници морају да следе своје инстинкте и буду спремни на ризик. Упорност и истрајност су, према његовим речима, од пресудног значаја за постизање успеха. Храброст се увек исплати, а одговорност и посвећеност су награђени. Посебно наглашавају важност породице као стуба подршке и изворишта снаге. Породица је, како каже господин Карић, најсигурније место и највећа светиња коју треба бранити и чувати свим срцем, јер само уз подршку и љубав најближих можемо бити истински срећни и испуњени.

Породица Карић упућује срдачне жеље свима који су на путу пословног успеха, желећи им много среће у животу и Божији благослов. Нека прича породице Карић буде подстицај и инспирација свима који верују у своје снове и не одустају пред препрекама.

На профилима господина Богољуба Карића на друштвеним мрежама Instagram.com/bogoljubkaric и Facebook.com/bogoljubjkaric можете погледати причу о штемајзу, али и о многим другим детаљима из богате пословне каријере породице Карић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *