Žuta kuća Srbija

Пре 19 година постојала је нека жута кућа у Албанији у којој су трговци органима са шиптарским убицама заробљене Србе убијали и вадили су им органе ради даље употребе. Законом, коме је претходила вишегодишња кампања, ускоро ће бити омогућено да се свим Србима, осим онима који се упишу у регистар себичних, ваде органи и транспортују ради даље употребе. На један позив који би све променио чека око 2.000 људи у Србији. Али ће, наводно ради тих људи, ускоро 7 милиона становника Србије постати ходајући скуп органа чији се престанак хода жељно ишчекује.

Да су Срби зомбирани, то се често каже у сликовитом, пренесеном, смислу, када се мисли на народ који је успешно слуђен (дез)информацијама, без мисли и емоција, загледан у идиотске ТВ програме. Ускоро ће, законом, сви грађани Србије буквално постати зомбији: мртваци који ходају, и чија се физичка смрт жељно ишчекује.

До сада сам на улици скретао поглед у правцу згодних жена. Од сада ћу променити поглед: загледаћу згодне мушкарце у двадесетим годинама, као потенцијалне вреће новца, много веће од ових жена или стараца. Децу у овом ужасном смислу и да не помињем.

Замислимо се над законским могућностима које ће ускоро наступити. Догоди се нека саобраћајна несрећа. До сада је то била ужасна трагедија, поготово када изгине цела породица. А сада ће до бити сјајна пословна могућност у којој се неочекивано појавило много вредних органа за даљу употребу.

До сада су Срби били зомбирана сиротиња. Од сада ће постати потенцијални успешни људи, онда када више не буду живи. Деца у родитељима више неће посматрати промашене људе, већ потенцијалну могућност да се њиховом смрћу дође до ајфона, патика, чега већ, само ако успеју да од трговаца наплате неки родитељски орган… Биће пожељна што ранији смрт родитеља, услед њихове опадајуће вредности. Деца ће заволети математику, таблице морталитета…

Упаривање, формирање брачних парова, убудуће се неће вршити у складу са емотивним, духовним и сличним блискостима, већ у складу са потенцијалном зарадом од органа партнера. Пре брачног уговора ићи ће се на процену вредности партнера, тј његових органа.

Српски народ ће добити своју вредност: умножак броја становника и просечне вредности органа. Рецимо: 7.000.000*30.000=210.000.000.000 евра, или 210 милијарди евра! Па ко ће онда рећи да смо ми сиромашан народ! Ово је конкурентна, дампинг цена, а при реалној процени вредности наших органа могли би да причамо и о знатно већој цифри, посебно уколико усфали органа на тржишту услед периода без ратова и нереда.

 

3 komentara

  1. На жалост јадних људи измасакрираних у Жутој кући, органи су им вађени IN VIVO.

  2. На жалост, овде несрећа потискује претходну, а народ се бомбардује ријалитијима и простаклуком.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *