Gastro blogeri, travel blogeri i glumci gosti na najukusnijoj manifestaciji godine – Gastro Srem 2023. –

Zaštitno lice manifestacije glumac Aleksandar Dunić

Gastronomsko – turističke manifestacije Gastro Srem održaće se po šesti put od 1. do 3. septembra od 18 časova na Trgu doktora Zorana Đinđića u Staroj Pazovi na kojoj će se predstaviti oko 70 autentičnih gastro izlagača iz Srema i regiona koji se svojim raznovrsnim proizvodina izdvajaju po kvalitetu.

Foto: TO Stara Pazova – Dejan Todorovic

Već tradicionalno, glumac Aleksandar Dunić u ulozi Sremca je zaštitno lice, a novina na ovogodišnjoj manifestaciji su gastro i travel blogeri koji će biti gosti i učesnici.

Gastro Srem 2023. vas vodi na nezaboravan gastronomski put kroz raskošne ukuse i mirise tradicionalne kuhinje Srema. Očekuje vas vikend ispunjen savršenim spojem hrane, zabave i druženja. Manifestaciju će posetiti više desetina hiljada gostiju.

Gurmanski raj: Prepustite se kulinarskim majstorijama renomiranih lokalnih i internacionalnih kuvara. Od tradicionalnih jela sa autentičnim notama Srema, do  kulinarskih inovacija.

Vinske čarolije: Ljubitelji vina moći će da istraže bogatstvo vinogradarske tradicije Srema. Degustacija vrhunsih vina lokalnih vinarija i predstavljanje procesa pravljenja vina.

Muzički ambijent: Osim gastronomskog uživanja, Gastro Srem 2023. pruža i nezaboravno muzičko iskustvo. Uživajte uz zvuke kamburice I fantastičnih bendova.

Porodična zabava: Očekuje vas bogat zabavni program za celu porodicu! Deca će imati priliku da se igraju, učestvuju u radionicama i uživaju u posebnim jelima pripremljenim za njih.

 Tržnica tradicije: Osetite duh Starog Srema kroz autentične suvenire, rukotvorine i lokalne proizvode.

Ne propustite priliku da istražite raznolikost ukusa i bogatstvo kulture Srema na Gastro Sremu 2023.

Organizator manifestacije je opština Stara Pazova pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekreterijata za regionalni razvoj , međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu i Minastarstva turizma i omladine. (B.GULAN)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *