Полиција Србије открила: Црногорска служба прати Андрију Мандића у Београду

Вјерујемо да ће Србија и Република Српска, уложити озбиљан напор на потпуном разбијању и елиминисању црногорске агентуре у овим земљама, наводи се у саопштењу ДФ-а

https://www.in4s.net/policija-srbije-otkrila-crnogorska-sluzba-prati-andriju-mandica-u-beogradu/

Црногорске безбједносне службе годинама су снажно присутне у Србији, гдје обављају разне прљаве послове за режим у Подгорици, од шверца наркотика и подршке партнерским криминалним клановима до праћења политичких противника Мила Ђукановића и финансирања разних антисрпских кругова који раде против државе Србије, а за потребе власти из Приштине, рекли су у ДФ-у.

Прије неки дан, а по наређењу Зорана Лазовића, неколико безбједносно интересантних лица пратили су у Београду Андрију Мандића, што је откривено од стране полиције Србије. Раније је Андрија Мандић праћен у Требињу по налогу истога наредбодавца. И када се све ово повеже са откривеним планом за припрему атентата на Милана Кнежевића добија се много шира слика о намјерама режима Мила Ђукановића везано и за Андрију Мандића.

Не морамо напомињати да је Зоран Лазовић познат по блиској сарадњи са највећим криминалцима не само у Црној Гори него и у региону, о чему постоје читав низ конкретних доказа. То га је посебно препоручило да се по директној наредби Мила Ђукановића врати у полицијску службу и то на мјесто замјеника директора Управе полиције. Више пута смо јавно упозоравали власти и грађане Србије да је дјеловање црногорске агентуре и овдашњих криминалаца на простору те државе не само опасност за српски народ и СПЦ у Црној Гори, него и саму Србију. Сличну поруку смо послали и руководству Републике Српске. Зато вјерујемо да ће Србија и Република Српска, уложити озбиљан напор на потпуном разбијању и елиминисању црногорске агентуре у овим земљама, наводи се у саопштењу ДФ-а.

Није никаква тајна да се највећи проценат шверца наркотика у Србији обавља управо преко сарадника и чланова АНБ и других људи блиских режиму Мила Ђукановића. Тим новцем, који је стечен тровањем и уништавањем српске младости, између осталог плаћа се највећи шљам у Србији, који под именима разних независних аналитичара, слободних новинара, бивших безбједњака, НВО активиста, универзитетских професора, са медија које контролишу Мило Ђукановић и Зоран Лазовић, нападају српски народ и СПЦ у Црној Гори.

Сматрамо да је веома важно одмах предузети разбијање и елиминацију ових криминално-безбједносних структура из друштвеног и политичког живота Србије, а тиме би се њихова злочиначка активност значајно сузбила и у Црној Гори, закључили су у ДФ-у.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *