VELIKA PRIZNANJA BEOHEMIJI NA PRESTIŽNOM SAJMU U DIZELDORFU

DUEL OMEKŠIVAČ ZA VEŠ MEĐU NAJBOLJIM SRPSKIM BRENDOVIMA

Dok Srbija otvara svoja prva poglavlja u pridruživanju Evropskoj Uniji, pojedine domaće kompanije i  brendovi su najbolji ambasadori Srbije na tom putu. Naime, kompanija Beohemija i njen brend omekšivača Duel, poneli su nekoliko laskavih priznanja na nedavno održanom sajmu „Euromold“ u nemačkom gradu Dizeldorf.  Reč je o jednom od najprestižnijih sajmova iz oblasti dizajna i razvoja proizvoda koji već dve decenije okuplja eminentne svetske proizvođače. Od ukupno 453 izlagača iz svih krajeva sveta, Beohemija je dobila diplomu za izvanredno dostignuće u razvoju robne marke Duel omekšivača za veš, diplomu za zaštitni znak brenda Duel, kao i diplomu i zlatnu statuetu za sajamski nastup.

Duel, kao vodeći srpski brend omekšivača za veš, svoj tržišni uspeh širom našeg regiona duguje kombinaciji dobrog poznavanja lokalnog potrošača i ekspertizi eminentnih stručnjaka Beohemije. Za razliku od multinacionalnih kompanija koje svoje mirisne varijante omekšivača lansiraju globalno, Duel ima tu privilegiju da svoje mirisne note prilagođava potrebama i željama srpskih potrošača. Svaki Duel omekšivač sadrži pečat koji navodi da je proizveden po IFRA standardima, a već kratka pretraga na internetu otkriva da je reč o esnafskom udruženju svih najvećih svetskih proizvođača parfema.

Dugotrajnost i intenzitet mirisa su najvažnije merilo kvaliteta svakog omekšivača na našem tržištu, ali proizvod ne može da bude uspešan ako ne obezbeđuje i prijatnu mekoću opranog veša i njegovo lakše peglanje. U tom smislu, Duel može da se pohvali sopstvenim razvojem najsavremenije  tehnologije omekšivača koja može da se meri sa najsavremenijim dostignućima vodećih svetskih kompanija. Pored uobičajenog uklanjanja statičkog elektriciteta i glačanja vlakana, Duel omekšivači doprinose većoj punoći i fleksibilnosti tkanine, čime se proizvodi osećaj svilenkaste mekoće na dodir. Duelova tehnologija stvorila je proizvod koji modifikuje površinu vlakna, povećava hidrofilnost i smanjuje gužvanje tretirane tkanine. Podjednako dobar na pamučnim i sintetičkim tkaninama, Duel posle svega jednog pranja doprinosi boljem kvalitetu opranih odevnih predmeta.

Dok se naša zemlja sprema za članstvo u evropskoj porodici naroda, primer Beohemije i njegovog brenda Duel nam na najbolji način pokazuje kako se to radi u praksi. Cilj evropskih integracija mora da bude podizanje kvaliteta naše proizvodnje na evropski nivo, a ne prepuštanje proizvodnje kompanijama iz razvijenijih zemalja sveta.  Ukoliko ispunimo evropske standarde u našoj proizvodnoj praksi i našem potrošaču ponudimo kvalitet koji imaju potrošači u EU, ne samo naši potrošači, već i evropski stručnjaci, to će prepoznati i tretiraće naše kompanije kao važan deo svog tržišta. Duel je već otvorio veliki broj svojih poglavlja u ovom procesu.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *