Demografska kretanja na Kosovu i Metohiji

Еманципација жена је пут у пропаст цивилизације. Стари Рим није пропао јер је војно побеђен, већ зато што су блуд и неморал убили сваку мотивацију за рад и за стварање. Тако је било пре више од хиљаду и по година, а то се данас догађа са Западном цивилизацијом..

У светлу те пропасти голови Чаке и Шаћирија фудбалској репрезентацији Србије су добро дошли. Шта би било да играју за репрезентацију такозваног Косова? Колико би нам онда голова дали албански интернационалци који живе још и у Аустрији, Немачкој, САД…?

Али, еманципација жена на Косову и Метохији даје видне резултате у погледу будућег демографског слома који ће погодити ову српску покрајину, јер Албанке неће више да рађају из „виших интереса“ већ хоће да живе сада и одмах, и што даље од КиМ.

У претходних 7 година број деце коју су родиле Албанке на КиМ смањен је за 31,5%, са 32.501 на 22.265. Статистички подаци показују да је број деце коју су родиле Српкиње повећан 13 пута, али то је последица укључивања података за Ибарски Колашин у податке који су се раније односили само на енклаве, то јест гета где још има Срба препуштених на милост и немилост Албанцима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *