NOVOSADSKI SAJAM: Platforma za virtuelne sajmove

Međunarodni polјoprivredni sajam u Novom Sadu u 2020. održaće se od 14. do 18. decembra. Sa adrese Hajduk Velјkova 11 u Novom Sadu, na platformi expoonline.rs – slaće se informacije sa novog prostora o delovanju i višestrukom povezivanja kompanija, institucija i pojedinaca – učesnika virtuelnih sajmova i poslovne publike.

Od nastupa na svakom sajmu izlagači očekuju da promovišu kompaniju, proizvode i usluge; istaknu sajamske popuste i akcije; direktno komuniciraju sa posetiocima i drugim izlagačima; hoće i da prodaju; ali i da budu vidlјivi medijima. Sve to biće im omogućeno na platformi expoonline.rs. Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i podstaći B2B sastanci. Edukacije i promocije realizovaće se kaoonlajn konferencije, vebinari ili prezentacije.

RTV Zoran Dejanović

Predstavlјanju rasnih grla domaćih odgajivača stoke nedostajaće samo miris prostora u kojima borave goveda, ovce, koze, svinje i koze na Novosadskom sajmu. Najkvalitetnije što Srbija ima.

Uprkos tome što su u ovoj godini na novosadskom sajmištu većina priredbi nije održana zbog pandemije koronavirusa, vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga jeste organizovano. Na virtuelnom Polјoprivrednom sajmu zasijaće proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja „Najbolјi u 2020“.

Brzo, lako i jednostavno uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom polјoprivrednom sajmu. Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cene i akcije učesnika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju sa izlagačima, komfor je koji Polјoprivredni sajam onlajn pruža svim korisnicima.Učešće na B2B sastancima omogućeno je i izlagačimaiposlovnimposetiocima, a potrebna je samo registracija profila.

Uvek interesantan za radoznalce, a važan za poslovanje u agraru, Međunarodni polјoprivredni sajam onlajn opravdava epitet brenda, a Novosadski sajam čini snažnijim u godini najvećih poslovnih izazova.

                                                                                                                 B. Gulan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *